Programma

Lucas


Hey, Ik ben Lucas. 14 jaar oud en vind muziek leuk. Daarom heb ik bij LFM gesolliciteerd. Als jij ook zoveel van muziek houd dan is dit misschien ook iets voor jou. (Solliciteren) verder vind ik Formule 1 en Motorsport ook leuk. Ik stream ook op Twitch en game veel. Oja, ik ga ook nog naar school, momenteel zit ik in 3 Vwo. Volgend jaar zal dat waarschijnlijk 4 Havo worden.

Bij mijn show hoor je vooral veel muziek van nu. En anders hotAC muziek van onder andere Abba, Bee Gees en nog veel meer. Ik heb niet echt een favoriete artiest, maar ik vind ze allemaal wel leuk. Ik draai 2 keer in de week op LFM omdat ik ook nog andere verplichtingen heb. Woensdag 18:00-19:00 en Zaterdag 16:00-17:00.

Verder voetbal ik ook bij Forum Sport in voorburg. Ik zit in de Jo14-3 en heb het naar mijn zin. Verder simrace ik ook veel zoals F1 2020 en Assetto Corsa. Ik doe ook aan league races die ik elke Zaterdag avond stream op twitch en ik probeer ook soms iets op Tik Tok te zetten. Ik heb geprobeerd Youtuber te worden maar ik stak er teveel tijd in en de resultaten waren te laag. Maar dat houd niet in dat jij het wel kan. Geloof in je dromen en alles komt goed.

Dit was ik, wordt ook DJ bij LFM en schrijf dan ook zo'n mooi verhaaltje zoals ik doe. Tot woensdag of Zaterdag!!

Lucas