LEAGUEFM | VOOR OUDERS

Inleiding

LeagueFM is een online-radio en zorgt voor entertainment in de jongeren radio wereld. Met onze openstaande vacatures, en ons breede aanbod aan content zijn wij de online “Place to be”! Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Joran van Erk en ik ben bestuurslid bij LeagueFM. In deze pagina zal ik uitleg geven over ons privacybeleid en hoe wij omgaan met gegevens.

Ons privacybeleid

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel, dit is dan ook ons grootste belang. Het is niet meer frustrerend dan uw kind op een onjuiste manier terug te vinden op het internet. Wij gebruiken dan ook gegevens alleen waarbij wij denken dat dit gepast is, daarnaast hebben wij een appart team aangesteld dat bij deze gegevens kan. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk dat gegevens in verkeerde handen vallen. De volgende gegevens verzamelen wij bij interne trajecten, denk hierbij aan vacatures op onze vacature pagina. 

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via één van onze socialmedia platformen, of doormiddel van e-mail: [email protected] (Alleen voor vragen of klachten, LeagueFM behoud altijd het recht van zwijgen.)

© 2021 League-FM - alle rechten voorbehouden